Uitbreiding arbiters

26 juli 2016 Terug naar overzicht

Het bestuur van DigiTrage heeft recent twee nieuwe arbiters benoemd. Het arbitercorps van DigiTrage groeit hiermee naar zeven arbiters. Dit aantal zal verder worden uitgebreid vanwege de toenemende vraag naar DigiTrage als onafhankelijk scheidsgerecht voor incasso-arbitrage. Beide arbiters zijn afkomstig uit de advocatuur en beschikken over een ruime ervaring in het recht.

Peter Verhaag
Het betreft allereerst mr. Peter Verhaag. Na enkele jaren gewerkt te hebben als bedrijfsjurist met als aandachtsvelden corporate compliance, milieuwetgeving en intellectuele eigendom, is Peter meer dan 20 jaar advocaat en merkengemachtigde geweest. Per 1 januari 2015 heeft hij zich aan de Haagse balie laten uitschrijven en sindsdien geeft hij juridische bijstand en advies op het gebied van het bestuursrecht, burenrecht, contractenrecht, huurrecht en het recht van de intellectuele eigendom. Naast het lidmaatschap van de Nederlandse balie is hij actief lid geweest van diverse internationale verenigingen zoals de BMM, ECTA, INTA, LES, VvA en de VIE/AIPPI.

             mr. Peter Verhaag

Wilma der Weduwe
Daarnaast is mr. Wilma der Weduwe toegetreden als arbiter. Wilma heeft jarenlang een eigen advocatenkantoor gehad. Daarna heeft zij verschillende functies bekleed bij het hof Amsterdam en de rechtbank Den Haag. Zij is nu zelfstandig juridisch consultant. Wilma is onafhankelijk voorzitter en lid van diverse bezwaren-, klachten- en geschillencommissies en daarnaast werkzaam als freelancedocent bij NCOI.

     mr. Wilma der Weduwe