DigiTrage business partner Thuiswinkel.org

22 maart 2017 Terug naar overzicht

DigiTrage officieel business partner Thuiswinkel.org

Online scheidsgerecht DigiTrage heeft de aanvraagprocedure voor het business partnerschap van de branchevereniging Thuiswinkel.org deze week succesvol afgerond. Hiermee is DigiTrage geregistreerd business partner. De business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Ze helpen de e-commerce te excelleren.

Het partnership houdt in dat DigiTrage webwinkels gaat helpen bij het oplossen van betalingsgeschillen door middel van digitale arbitrage. Met het business partnership conformeert DigiTrage zich aan de voorwaarden die aan het business partnership worden gesteld. Dit is door beide partijen vastgelegd in een officiële verklaring die op de website van Thuiswinkel.org is gepubliceerd.

Thuiswinkel.org heeft meer dan 2.200 leden die online producten en diensten aan consumenten verkopen. De leden realiseren samen ruim 70% van alle online consumentenbestedingen in Nederland. Zij komen uit alle denkbare branches, zoals reizen, kleding, consumentenelektronica, verzekeringen, sport, speelgoed, wonen, bruin- en witgoed, dating, ICT, software, etc. Op basis van deze representativiteit is Thuiswinkel.org dé gesprekspartner in de e-commerce voor beleidsmakers, stakeholders en politieke beslissers.