Benoeming arbiter:Ivo van Heijst

18 april 2017 Terug naar overzicht

Utrecht, 18 april 2017,

Het arbitercorps van DigiTrage wordt uitgebreid met Ivo van Heijst. Ivo is sinds 1983 advocaat.

Vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht
Gedurende ruim 25 jaar is hij advocaat en partner geweest bij CMS Derks Star Busmann N.V., maar sinds 1 april 2010 heeft Ivo zijn eigen advocatenkantoor: 't Regthuys in Rozendaal (Gld.). Als advocaat is Ivo gespecialiseerd in het vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht; binnen die rechtsgebieden doet hij veel zaken op het gebied van onteigening, planschade, nadeelcompensatie en onrechtmatige overheidsdaad.


                   Ivo van Heijst

Rechtbankdeskundige
Behalve als advocaat treedt Ivo op deze rechtsgebieden ook veelvuldig op als rechtbankdeskundige en als voorzitter van diverse (onafhankelijke) schadeadviescommissies (van onder meer Rijkswaterstaat, ProRail, diverse waterschappen en gemeenten). Ook treedt Ivo op deze rechtsgebieden op verzoek van partijen regelmatig op als arbiter of bindend adviseur.

Transparantie
Naast het verzorgen van een eerlijke procedure is transparantie een van de speerpunten van DigiTrage. De DigiTrage-arbiters vindt u dan ook met naam, foto en achtergrond terug op onze toegankelijke website. Hier vindt u alle arbiters van DigiTrage.