Credit Expo 2017

20 september 2017 Terug naar overzicht

DigiTrage ontmoeten? Kom naar de Credit Expo 2017 ! Deze wordt gehouden op donderdag 2 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Credit Expo is Nederlands grootste event op het gebied van creditmanagement.

•Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
•Compleet marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
•Doorlopend programma van meer dan 40 kennissessies
•Ontmoet meer dan 1500 vakgenoten en ruim 45 exposanten

Overzicht
Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Vergelijking
Meer dan 45 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Programma
Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases. Hier vindt u het volledige programma: Programma Credit Expo 2017

Uitnodiging!
DigiTrage is als online dispute resolution provider ook dit jaar weer als exposant op deze beurs aanwezig. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de Credit Expo. Onze stand is NB.19.  Neem contact met ons op via secretariaat@digitrage.nl  voor een kosteloos bezoek. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!