VVCM Credit ManagementInnovation Award 2014

3 november 2014 Terug naar overzicht

Stichting DigiTrage is een van de drie genomineerden voor de VVCM Credit Management Innovation Award 2014. Wie de uiteindelijke winnaar is, wordt op donderdag 6 november aanstaande om 17.00 uur bekend gemaakt bij de uitreiking van de Credit Management Innovation Award tijdens de netwerkborrel op de Credit Expo.

De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in credit management. Voor de Award 2014 hebben zeven bedrijven een innovatieve case ingestuurd.

De ingezonden cases zijn beoordeeld door de onafhankelijke jury van de Credit Management Innovation Award, bestaande uit Dr. Jan Vis MBA CMC RV, partner BrightOrange Talanton (juryvoorzitter), Martin van der Hoek, voorzitter VVCM; Nadja Jungmann, Lector rechten, schulden en incasso Hogeschool Utrecht; Marco van Katwijk, Manager Tone of Voice Betalen Essent en Credit Manager van het jaar 2014 en Arjen de Vries, Directeur Co-Pay en winnaar Credit Management Innovation Award 2013.

Voor meer informatie, klik hier.