DigiTrage wint de Credit ManagementInnovation Award 2014 !

7 november 2014 Terug naar overzicht

Gisteren heeft de stichting DigiTrage de prestigieuze Credit Management Innovation Award 2014 gewonnen. De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt.

De Award werd uitgereikt tijdens de Credit Expo in Nieuwegein. De voorzitter van DigiTrage, mr. Gijs Poorter over de succesvolle verkiezing: “Het winnen van de Award is een belangrijk stuk erkenning vanuit de creditmanagement branche voor onze organisatie. We zijn hier erg trots op. Het is daarnaast voor ons een mooie kans om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met DigiTrage en zo te laten profiteren van deze innovatieve, laagdrempelige, klantvriendelijke en betaalbare wijze van procederen.”

De jury was op zoek naar bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. De onafhankelijke jury van de Credit Management Innovation Award, bestaande uit Jan Vis (voorzitter), Martin van der Hoek (VVCM), Nadja Jungmann (Hogeschool Utrecht), Marco van Katwijk (Essent; credit manager van het jaar 2014) en Arjen de Vries (Co-Paybouw; winnaar 2013), koos unaniem voor DigiTrage als de uiteindelijke winnaar.

Zie ook de persberichten van de VVCM en Credit Expo.