DigiTrage exposantCredit Expo 2015!

13 maart 2015 Terug naar overzicht

  DigiTrage is dit jaar een van de exposanten op de Credit Expo 2015. Dit event biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Meer dan 45 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management. De 11e editie van Credit Expo wordt gehouden op donderdag 5 november 2015 in het NBC Congrescentrum. Vanaf augustus 2015 kunt u zich online aanmelden via de website www.creditexpo.nl.

Op de Credit Expo zal ook de Credit Management Innovation Award 2015 worden uitgereikt. In 2014 was DigiTrage hiervan de trotse winnaar.

Wilt u dus DigiTrage offline ontmoeten, kom langs! Uiteraard kunt u dit ook veel eerder. Onze organisatie verzorgt geregeld lezingen en presentaties. Meer weten? Mail naar info@digitrage.nl of bel 088 - 05 05 400.