Doe mee aan de 15-editie van de Credit Management Trendmeter

28 september 2015 Terug naar overzicht

Hierbij nodigt Blauw Research u, namens het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB), uit om deel te nemen aan de 15-editie van de Credit Management Trendmeter. Als deelnemer ontvangt u als eerste en exclusief het volledige onderzoeksrapport en kunt u deelnemen aan de presentatie van het Trendmeter onderzoek tijdens de Credit Expo op 5 november om 12.15 uur in zaal 9/10. Ook maakt u kans op een Samsung Tablet die het VCMB onder de alle deelnemers aan dit onderzoek verloot.

Thema's
In de 15-editie van de Credit Management Trendmeter komen, naast de vaste trendvragen over de betalingsmoraal van Nederlandse bedrijven, kwesties aan bod als:
• Zekerheden bij vorderingen: kent u de zekerheden?
• Het betaalgedrag van de overheid: zijn overheden goede betalers?
• Meldplicht datalekken: houdt u hier rekening mee?

We zijn benieuwd naar uw mening en ervaringen. Succes en alvast bedankt voor uw deelname! Indien u vragen heeft over de Credit Management Trendmeter, kunt u contact opnemen met het VCMB info@vcmb.nl of via telefoonnummer 0346 - 55 80 55.

Gemiddelde invulduur: circa 10 minuten.
Beschikbaarheid: tot 9 oktober 2015.

Door op onderstaande link te klikken, komt u in de vragenlijst terecht:

https://www.blauw-survey.com/scripts/dubinterviewer.dll/Frames?Quest=2869

Onder de deelnemers verloten wij een Samsung Tablet.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!
Met vriendelijke groet,
Blauw Research

Verbond van Credit Management Bedrijven
__________________________________________________

Wat is de VCMB Credit Management Trendmeter?
De Credit Management Trendmeter is een onderzoek dat de trends en ontwikkelingen in kaart brengt op het gebied van credit management. De Credit Management Trendmeter wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Blauw Research, in opdracht van het VCMB.

Goed om te weten!
• De gegevens worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt door een extern onderzoeksbureau, Blauw Research. De resultaten van het onderzoek worden verder onder geen beding voor andere doeleinden gebruikt.
• Blauw Research is lid van de Marktonderzoek Associatie (MOA). MOA-leden doen marktonderzoek. MOA-leden verkopen u niets.
• U ontvangt na afloop van het onderzoek de uitkomsten van het onderzoek en bent dus als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.
• Kijk voor meer informatie over de Credit Management Trendmeter op de website http://www.vcmb.nl/onderzoek/vcmb-onderzoeken/