Aanstaande donderdag: Credit Expo 2015!

3 november 2015 Terug naar overzicht

Deze week vindt de Credit Expo plaats, hét vakevenement op het gebied van credit management. Aanstaande donderdag 5 november bent u van harte welkom op stand 50 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

DigiTrage is exposant
Als alternatief voor de overheidsrechter bij juridische incasso, kan DigiTrage niet meer op deze beurs ontbreken. Naast vele gerenommeerde bedrijven op het gebied van creditmanagement, is DigiTrage daarom dit jaar voor het eerst als exposant op deze beurs aanwezig. Het standnummer van DigiTrage is NB.50. Zie ook http://www.creditexpo.nl/dienstverlener/digitrage/

Opening
Credit Expo 2015 wordt om 9.30 uur feestelijk geopend door Gerard van Kesteren, voormalig Group CFO Kuehne + Nagel samen met Martin van der Hoek, voorzitter van de VVCM. U bent van harte welkom!

Programma
Er staan dit jaar weer diverse vooraanstaande sprekers op het programma waaronder Gerard van Kesteren, voormalig Group CFO Kuehne + Nagel; Marcel Zeelenberg, hoogleraar economische psychologie Universiteit Tilburg; Michiel Steeman, hoogleraar Supply Chain Finance Windesheim University en vele anderen. Het programma vindt u hier.

Award
Tijdens de Credit Expo wordt de Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt. Deze Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt. In 2014 kwam DigiTrage als winnaar uit de bus. De vakjury beloonde Incassade Deurwaarders en Incasso respectievelijk Incassotool met een eervolle tweede en derde plaats.

Over Credit Expo
Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Ruim 45 dienstverleners tonen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van creditmanagement met als doel inkomende cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren zonder uw klantrelaties onnodig onder druk te zetten. Credit Expo is het nummer één platform om de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied te volgen en te netwerken met honderden vakgenoten. Mis het niet.

Credit Expo is exclusief bestemd voor beleidsbepalers en gebruikers van oplossingen op het gebied van creditmanagement. Behoort u tot deze doelgroep, neem dan contact op via mailto:secretariaat@digitrage.nl voor een registratiecode. Meer informatie over de beurs vindt u op www.creditexpo.nl.