Credit Expo 2015 groot succes

6 november 2015 Terug naar overzicht

 

Utrecht, 6 november,

DigiTrage was dit jaar voor het eerst als exposant op de Credit Expo 2015 aanwezig. De vakbeursbeurs voor creditmanagement was met een record aantal bezoekers een groot succes.

Veel interesse
De stand van DigiTrage kreeg veel bezoekers die interesse hadden voor deze nieuwe manier van incassoprocederen. De voorzitter van DigiTrage, mr. Gijs Poorter, hierover: "Bijzonder leuk om oude en nieuwe bekenden hier te ontmoeten. Fantastisch ook te zien hoe de belangstelling voor het DigiTrage-concept groeit. Het is duidelijk dat steeds meer partijen deze alternatieve manier van geschilbeslechting omarmen".

Creditmanagers
Bezoekers van de stand waren creditmanagers van o.a. bouwbedrijven, automotive, financials, woningcorporaties, (zorg)verzekeraars en online retail. Ook de gerechtsdeurwaarders waren ruim vertegenwoordigd. Zeker in deze branche groeit het besef dat door de stijgende kosten bij overheidsrechtspraak, online arbitrage voor incassozaken de toekomst heeft.

VVCM Innovation Award
Assensia en Janssen & Janssen kregen de VVCM Credit Management Innovation Award 2015 uitgereikt voor het project ‘Assensia Klinkende Taal’. In dit project is een methode ontwikkeld voor verbetering van de communicatie tussen leverancier en debiteur door het hanteren van een taalniveau dat is afgestemd op dat van de lezer/debiteur. De Award werd uitgereikt door Gijs Poorter van DigiTrage, de winnaar van de VVCM Credit Management Innovation Award 2014.